KWS

Zrno plus

Sa zadovoljstvom, objavljujemo novi magazin za profesionalne farmere "ZRNO". Za ZRNO, biramo tekstove naših kvalifikovanih stručnjaka, gde možete potražiti odgovore na pitanja iz moderne poljoprivrede i KWS novosti.

Do sada su mnoge poučne stvari, članci, brošure izašli iz naše kuće, ali sa ovim magazinom ZRNO, mislimo da ćemo napraviti pomak na našem tržištu. Ideja ovog magazina jeste da odgovorimo na sva stručna pitanja, teme, nedoumice sa kojima se susrećemo danas† u modernoj poljoprvredi. Kao firma koja potiče iz Nemačke, sa tradicijom dužom od 150 godina poslovanja, spremni smo za ovakav izazov, jer naša firma ima iskustva u više od 70 zemalja širom sveta, nekih manje a nekih više razvijenih od Srbije, tako da ćemo iskoristit tu prednost multinacionalne kompanije i potražiti odgovore možda u nekim drugim zemljama, iskustvima proizvođača širom sveta, kako bismo našu poljoprivredu proizvodnju digli na još viši nivo.

Tema našeg prvog broja je posvećena Tehnološkom parku, koju smo organizovali krajem leta. Reč je o specijalnom projektu u saradnji sa PSS Institut Tamiš iz Pančeva, sa ciljem istraživanja najnovijih tehnologija u poljoprivrednoj proizvodnji. Za one koji nisu imali prilike da posete Tehnološki park, ali i za one koji jesu, ovde možete pronaći više informacija o rezultatima istraživanja koje su mogli da vide tamo.

Zrno magazin


KWS