KWS

Proslava 15 godina postojanja

Kompanija KWS je osnovana davne 1856.godine u Nemačkoj. Danas je KWS prisutan u više od 70 zemalja širom sveta. Uspeh kompanije KWS je zasnovan† kako na više od 160 godina proverenog i u proizvodnji dokazanog kvaliteta , tako i na ukazanom poverenju proizvodjača i drugih poslovnih partnera.

Pored ovog impozantnog jubileja na evropskom nivou, ove godine se možemo pohvaliti činjenicom da u Srbiji obeležavamo 15 godina postojanja.


Kao nezavisna semenska kuća, KWS je dao svoj doprinos i podršku proizvodjačima, uvodeći savremene adaptirane selekcije poljoprivrednih useva kao što su kukuruz, šećerna repa, suncokret, uljana repica, sirak, pšenica, ječam , raž.

Tokom prethodnih godina poslovanja u Srbiji , KWS je bio dobitnik brojnih priznanja i nagrada za visoke performanse svojih hibrida i sorti.

BR5A6008.JPG BR5A5933.JPG

Savremena poljoprivredna proizvodnja je prepuna izazova. Izazova koji su tesno vezani za osnovnu proizvodnju, primenu agrotehnike pa do klimatskih promena koje se u poslednjim godinama sve više i više osećaju. KWS je pokušao da kroz sve ove godine odgovori na† zahteve tržista i izazove sa kojima se sučeljavaju proizvodjači , kako bi zajedno postigli više.

Jedan od naših odgovora† na sve ove izazove je i grupa hibrida CLIMA CONTROL3 tolerantnih na sušu i visoke temperature, ali i od ove godine CONVISO SMART tehnologija† – inovacija u kontroli korova šećerne repe.

Tokom cele godine smo organizovali brojne susrete sa Vama, na Danima polja, Zimskim predavanjima, a finalni dogadjaj je bio organizovan 6.12. u hotelu Crowne plaza u Beogradu.

BR5A6099.JPG BR5A6184.JPG

Važno je to , da se ovde ne zaustavljamo.† Ogroman istaživački rad i osluškivanje potreba proizvodjača će i dalje biti osnov naših aktivnosti, a naš lokalni tim uvek na raspolaganju u cilju pronalaženja najboljih rešenja za izazove koji su pred nama. Kako je bilo na samom završnom dogadjaju još malo fotografija.

BR5A6235.JPG

† †


KWS