KWS

Novi hibrid FAO 430 - KONFITES

Kompanija KWS Srbija je 13.11.2014. godine, organizovala specijalnu prezentaciju, cija je namena bila lansiranje novog proizvoda. Tog dana je pristunim proizvodjacima predstavljen novi hibrid kukuruza, proizvod nove , savremene selekcije kompanije KWS .

.

U toku ove sezone, proizvodjaci su imali prilike da se na KWS danima polja ,upoznaju sa novom selekcijom KWS hibrida kukuruza. Jedan od tih novih hibrida je posebno privukao paznju proizvodjaca , prvo sto je bio drugacije obelezen u samom polju, a drugo njegovim izgledom I osobinama. Proizvodjaci su imali priliku da kazu svoje misljenje o ovom hibridu I da ga ocene. Znak pitanja koji se nalazio na kutiji pokraj ovog hibrida je mamio znatizeljne poglede proizvodjaca i stalno pitanje o kom hibridu je rec ?

Tako da su na odrzanoj prezentaciji , prisutni mogli da cuju konacno o kom hibridu je rec.

IMG_7107_01.jpg IMG_7070.jpg

KONFITES, FAO 430. Rec je o hibridu koga karakterise izuzetna prilagodljivost, hibidu koji je sampion u susnim uslovima I vrlo visokim temperaturama. Visoke tolernatnosti na bolesti stabla , lista i klipa I sigurnijeg prinosa u stresnim uslovima proizvodnje. Dobrog kvaliteta zrna i visoke hektolitarske mase† - dobrog odnosa visine prinosa i kvaliteta zrna.


KWS